ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Posted: 10/03/2012 in ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι συνελεύσεις των κατοίκων Ευόσμου-Κορδελιού αποφασίστηκε να γίνονται στο χώρο του κυλικείου του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ του δήμου μας, κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στις επτά (19:00) από τις 14/03/2012.

Την Τετάρτη 07/03/2012 που συγκεντρωθήκαμε ενημερωθήκαμε για την συζήτηση που έγινε την Κυριακή 04/03 στα γραφεία της ΕΔΟΘ στα πλαίσια του συντονισμού των τοπικών επιτροπών Θεσσαλονίκης.

Διερευνούμε – συζητάμε για εκδηλώσεις κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου ενάντια στη βάρβαρη ανατροπή όλων των δομών-στηριγμάτων της Ελληνικής οικογένειας στην εργασία, την υγεία, το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, την παιδεία, τη δυνατότητα τελικά μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης…

Διερευνούμε-συζητάμε για ενεργή συμμετοχή μας στην  «αλληλεγγύη» των πολιτών που φαίνεται ότι θα είναι το μόνο μας στήριγμα στο άμεσο μέλλον και γι αυτό το λόγο πρέπει να την «καλλιεργήσουμε» με πολλούς και διάφορους τρόπους, όπως: η συλλογή φαρμάκων που μας περισσεύουν για τα κοινωνικά ιατρεία, η συλλογή και διανομή ρούχων, το ανταλλακτικό παζάρι, η επαφή μας με παραγωγούς τροφίμων λαϊκής κατανάλωσης για άμεσες=φθηνές αγορές απ’ τους ίδιους, χωρίς μεσάζοντες (το λεγόμενο κίνημα της πατάτας), τη λειτουργία κοινωνικού σούπερ μάρκετ με φθηνές τιμές με υποστήριξη και στήριξη από τη Δημοτική Αρχή.

Οι σκέψεις και οι ιδέες κάθε συμπολίτη μας προς αυτή την κατεύθυνση της «αλληλεγγύης» είναι πολύτιμες. Καλούνται οι πολίτες του Δήμου μας να πλαισιώσουν με την ενεργή παρουσία τους τις συνελεύσεις γιατί:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.