ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 18/12/2011

Posted: 18/12/2011 in ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Στη σημερινή μας συντονιστική συνέλευση ενημερώσαμε τους συμπολίτες που δεν παραβρέθηκαν στην πρωινή παρέμβαση στην Αριστοτέλους για την επιτυχία της εκδήλωσης και αποφασίσαμε τα εξής:

  1. Την Τετάρτη και Πέμπτη 04 και 05/01/2012 να βρεθούμε στο Δημαρχείο στις 18:00 για να πάρουμε έντυπο υλικό και να το μοιράσουμε σε λαϊκές, Σούπερ Μάρκετ κλπ ώστε να έχουμε προσέλευση στην συνέλευση της Κυριακής στις 08/01/2012 
  2. Η επόμενη συνέλευση να γίνει την Κυριακή 08/01/2012 στο χώρο του Δημαρχείου. Θα φροντίσουμε να ζητήσουμε την παραχώρηση του χώρου στην είσοδο του Δημαρχείου για να μη κρυώνουμε.
  3. Θα γίνει προσπάθεια στην επόμενη συνέλευση να παρευρίσκεται κάποιος ή κάποιοι δικηγόροι για να ενημερωθούμε για μαζικές προσφυγές και το περιεχόμενό τους -σε ότι αφορά το χαράτσι της ΔΕΗ-
  4. Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες που συμμετέχουμε στις επιτροπές, με τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στον καθένα μας, να πλαισιώσουν τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και το ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ γιατί οι μέρες των εορτών είναι ποιό δύσκολες για πολλούς συνανθρώπους μας.

             ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.