Ετσι πληρώνουν το χαράτσι στην Κωμιακή Νάξου!

Posted: 08/12/2011 in ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Το τελευταίο καιρό βιώνουμε τις απειλές και τους εκβιασμούς των ξένων αλλά και των εγχώριων πολιτικών νταβατζήδων οι οποίοι ως βδέλλες έχουν προσκολληθεί πάνω στην Ελληνική κοινωνία γεμίζοντας την με απαισιοδοξία, αβεβαιότητα και απόγνωση!

Οι θύτες μας υπό το καθεστώς πανικού αρνήθηκαν την άμεση προσφυγή στις κάλπες και για να αποτελειώσουν το προδοτικό τους έργο δημιούργησαν το κυβερνητικό τριτοκομματικό έκτρωμα το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές όπως έχουν υποσχεθεί στις 19 Φεβρουαρίου!
Με αντισυνταγματικές παρατυπίες εδώ και καιρό επιβάλουν (επί δικαίων και αδίκων) φορομπηχτικά εισπρακτικά μέτρα ενώ παράλληλα μειώνουν κάθε λίγο και λιγάκι τους μισθούς, τις συντάξεις αλλά και τις θέσεις εργασίας δημιουργώντας στρατιές ανέργων!
Έτσι κάποια στιγμή ο κ. Βενιζέλος με περίσσιο πολιτικό θράσος και επιδέξια ρητορική φαυλότητα (μίλησε για ασφάλιστρο αξίας) μας επέβαλε χαράτσι για το ίδιο μας το σπίτι το οποίο μάλιστα θέλει να εισπράξει εκβιαστικά μέσω της Δ.Ε.Η και της επαίσχυντης απειλής για την διακοπή της ηλεκτροδότησης μας αν δεν το πληρώσουμε.
Φίλες/οι  αν δεν αντισταθούμε το σίγουρο είναι ότι αυτά τα πολιτικά ξόανα θα μας καταστήσουν  απλούς “ενοικιαστές” στα στα σπίτια που με χίλιους κόπους και στερήσεις φτιάξαμε εμείς ή οι γονείς μας!
Η αντίδραση μας πρέπει να είναι πλέον μαζική και δυναμική για να μη γίνουν αυτά τα λαμόγια συνιδιοκτήτες της περιουσίας μας!

 

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.