ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Posted: 23/11/2011 in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Σε χιλιάδες νοικοκυριά φτάνουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το λεγόμενο τέλος ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων. Ένα ακόμα χαράτσι  στις πλάτες  του λαού. Ένα εκβιαστικό χαράτσι με την απειλή της διακοπής του ρεύματος.

Η πολιτική όλων των τελευταίων χρόνων δε μας έχει αφήσει τίποτα. Οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται, αυξάνονται συνεχώς οι φόροι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια την ανεργία τη μερική ανασφάλιστη απασχόληση. Καλούμαστε να πληρώνουμε όλο και πιο πολύ τη μόρφωση και την υγεία των παιδιών μας.

Με τα μέτρα που έχουν ψηφίσει και υλοποιούν , όλοι έχουμε φτάσει σε απόγνωση, είμαστε χρεωμένοι, είτε για ένα σπίτι, είτε για τις δουλειές του μαγαζιού, του ελεύθερου επαγγέλματος. Πολλοί από εμάς δεν τα βγάζουμε, πέρα αδυνατούμε να πληρώσουμε για τις καθημερινές απαραίτητες ανάγκες των οικογενειών μας.

Όσοι μπορούμε πληρώνουμε το λογαριασμό του ρεύματος, αλλά δεν έχουμε, δεν αντέχουμε και δε θέλουμε να  πληρώσουμε άλλα χαράτσια.

Όλα αυτά μας δίνουν δίκιο να μην ξαναπληρώσουμε. Εμείς πληρώσαμε τόσα και τόσα χρόνια για να πλουτίζουν οι κρατούντες. Δεν είναι δικά μας τα χρέη δεν είναι δική μας η ευθύνη, την κρίση να πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν.

Αποφασίσαμε να μην πληρώσουμε το νέο χαράτσι της ΔΕΗ και να σταθούμε δίπλα σε όποιον αδυνατεί ή αρνείται να πληρώσει. Εμείς λέμε ότι μόνο με οργανωμένη και μαζική αντίδραση μπορούμε κάτι να πετύχουμε με τα χαράτσια.

 

Καλούμε την διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας:

 

Α. Να απαιτήσει από την πολιτεία την κατάργηση του άδικου μέτρου.

Β. Να συμπαραταχτεί  μαζί  με τους πολίτες του δήμου μας για συλλογική άρνηση πληρωμής των χαρατσιών.

Γ. Να παρέχει νομική κάλυψη – βοήθεια στους δημότες μας που έχουν ματώσει ήδη αρκετά από αυτή την πολιτική.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.